HJEMME HOS OSS

Klubbe

Det innkalles til ekstraordinært årsmøte torsdag 14. mars 2019, kl.19.30.  Sak: Valg.

 

Det må holdes ekstraordinært årsmøte siden det ikke var kommet inn forslag fra Valg, revisjons- og kontrollkomiteen til saklistens pkt. 12. Valg.

På ekstraordinært årsmøte skal det velges styre: Geir Birkeland, leder, ikke på valg. Jan Jonassen, nestleder, på valg for 2 år. Evy Jonassen, styremedlem, ikke på valg. Lene Elisabeth Taksdal, styremedlem, på valg for 2 år, nekter gjenvalg. Helge Lode, varamedlem, på valg for 1 år.

Det skal også velges: Valg, revisjons- og kontrollkomite: Torbjørn Fosse, på valg for 2 år, nekter gjenvalg. Torger Reve, ikke på valg. Geir Olav Bø, på valg for 1 år.

Årsmeldingen finner dere i DOKUMENTARKIV i fanen ovenfor. Eller klikk HER

____________________________________________________________________

Da var 2018 historie og vi starter 2019 med aktiviteter.

UST JR, alle født i 2006 t.o.m. 2009, oppstart tirsdag 15.01.2019, 16.30 i UST-kjelleren i Undheim Samfunnshus. Instruktører er Tina Lode Jonassen og Veslemøy Marie Eriksen-Haaland. Kurset er søkt støtte hos Frifond.

Dans 1

 

UST DANS, for alle født i 2012 eller tidligere, oppstart torsdag 24.01.2019, kl 18.00 på danseloftet i Undheim Samfunnshus. Instruktører er Helle Lode Jonassen. Påmelding ved fremmøte. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon.

UST UNGDOM, Rasjonelt fjøsstell. Instruktører er Tina Lode Jonassen og Olav Aarestad Åsland. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon.

Nye og “gamle” deltakere er hjertelig velkomne.

………………………………………………………………………………………………………………………..

UST UNGDOM:  Tirsdag 15. januar starter øving til Rasjonelt fjøstell med de samme som spilte forestillingen i 2018. Fremvisning på Garborgsenteret torsdag 21/2 som er åpen for alle, og fredag 22/2-2019 med 2 skoleforestillinger på dagtid. Instruktør er Jan Jonassen med Olav Aarrestad Åsland og Tina Lode Jonassen som instruktørlærlinger

Tirsdag 5. mars kl. 18.00 – 20.00 starter UST UNGDOM øvingen til Sjokoladebutikken. Instruktører er Tina Lode Jonassen og Olav Aarrestad Åsland.

______________________________________________________________________

UST JR. har nettopp avsluttet sesongen 2018 med forestilling «Det er servert, deres Majestet». Det kom 95 besøkende, mest foreldre, søsken og besteforeldre.

UST jr 2018 desember. Det er servert, Deres Majestet

_____________________________________________________________________

Forestillingen S.O.S, Son of Saigon, som ble vist 23/11 – 2/12-2018, ble en fantastisk oppsetning. 

SOS i JBL Slowscene

______________________________________________________________________

brannbilMange har sikkert fått med seg at det har vært brann på Undheim samfunnshus. Det var ett av våre kostymelager som ble helt utbrent, ikke så mye som en tråd var å se. Uerstattelige kostymer til 3-500.000 regner vi med gikk opp i røyk. Heldigvis var det ingen av de vi skulle bruke denne gangen. LES MER

——————————————————————————————————————–

Her holder vi til: KLIKK HER