HJEMME HOS OSS

Årsmøte er nå overstått og årsmelding og årsmøteprotokoll finner dere i DOKUMENTARKIV i fanen ovenfor. Eller klikk HER

____________________________________________________________________

2019 aktiviteter.

UST JR, alle født i 2006 t.o.m. 2009, oppstart tirsdag 15.01.2019, 16.30 i UST-kjelleren i Undheim Samfunnshus. De skal sette opp “Sirkus Gorilla”. Instruktører er Tina L. Jonassen og Veslemøy Marie Eriksen-Haaland.

UST DANS, for alle født i 2012 eller tidligere, oppstart torsdag 24.01.2019, kl 18.00 på danseloftet i Undheim Samfunnshus. Instruktører er Helle Lode Jonassen. Påmelding ved fremmøte. Kurset er støttet av Studieforbundet kultur og tradisjon.

Trimdans for voksne er satt igang på torsdager kl. 20.00. Dette er et “lavterskeltilbud” og er åpent for alle. Du trenger ikke være medlem i UST for å delta. Egenandel er kr. 50 per gang og dette faktureres i juni og desember. (Ingen får faktura på mer en kr. 400). Instruktør er Helle L. Jonassen.

UST UNGDOM: Tirsdag 5. mars kl. 18.00 – 20.00 starter UST UNGDOM øvingen til Mysteriet Sjokoladebutikken. Instruktører er Tina Lode Jonassen og Olav Aarrestad Åsland.

Vi setter opp farsen “På ville veier” til høsten. Farsen er også kjent som “I pose og smekk”. Orginaltittelen er “Two into one” og er skrevet av farsekongen Ray Cooney. Castingen er nå gjort og skuespillerne nå plukket ut. De var igang allerede 5. mars men øvingene starter for alvor opp tirsdag 26. mars.

Til høsten starter vi opp med øvinger til “Det er servert Deres Majestet”. Dette skal bli en vilt morsom forestilling der eldre ungdom og voknse får bryne seg på utfordringer i den lystige retning. Ust jr. viste dette stykket i desember 2018 men nå skal de som er litt, eller mye eldre, vise en variant av stykket som kan bli “til å dette av stolen av”.

_____________________________________________________________________

UST JR. har avsluttet 30-års jubileumsesongen 2018 med forestillingen «Det er servert, deres Majestet». Det kom 95 besøkende, mest foreldre, søsken og besteforeldre.

UST jr 2018 desember. Det er servert, Deres Majestet

_____________________________________________________________________

Forestillingen S.O.S, Son of Saigon, som ble vist 23/11 – 2/12-2018, ble en fantastisk oppsetning. 

SOS i JBL Slowscene

______________________________________________________________________

brannbilMange har sikkert fått med seg at det har vært brann på Undheim samfunnshus. Det var ett av våre kostymelager som ble helt utbrent, ikke så mye som en tråd var å se. Uerstattelige kostymer til 3-500.000 regner vi med gikk opp i røyk. Heldigvis var det ingen av de vi skulle bruke denne gangen. LES MER

——————————————————————————————————————–

Her holder vi til: KLIKK HER